Tørkøler til nedkøling eller frikøling

tørrkjøler til nedkjøling og frikjøling

Tørkøler til brug til nedkøling eller frikøling

En tørkøler er fleksibel og har flere anvendelsesområder, hvilket gør den gunstig til brug ved nedkøling af energikilder eller til brug ved frikøling. Tørkøleren køler vand i et lukket system uden at være i kontakt med udeluften ved hjælp af kraftige blæsere. En tørkøler findes i mange forskellige varianter, hvilket kan gøre det svært at finde den, der passer bedst til hvert projekt – også fordi en tørkøler har mange faktorer, der skal tages højde for.

En tørkøler bruges ofte sammen med et kølesystem, en varmepumpe eller når der skal udføres test på varme- eller køleudstyr, hvor tørkøleren effektivt skal fjerne overskudsvarme. Vi ved, at alle projekter tilbyder forskellige tilpasninger, og at det kan være krævende at finde det rigtige udstyr. Vores specialister arbejder derfor hver dag med at designe nøgleløsninger ned til mindste detalje, der opfylder kundens behov, for at skabe det bedst mulige resultat. En tørkøler giver også billige og enkle muligheder for frikøling, hvilket betyder, at du ikke behøver et kølesystem i drift og uden at bruge strøm til at betjene tørkøleren.

 

Nedkøling av anlæg

Energy Rent blev kontaktet af IVAR IKS under opførelsen af ​​et biogasanlæg til forskellige typer madaffald og slam ved Grødland i Rogaland. Derefter leverede vi 6 tørkølere med glykol og en mængde pladevekslere til at køle anlægget ned. Anlægget er et af Norges største biogasanlæg og stod færdigt i 2015.

tørrkjøler

Der er mange fordele ved en tørkøler

En tørkøler er henholdsvis stor og pladskrævende, men til sin fordel er den meget fleksibel i brug og kapacitetsregulering. Nogle tørkølere kan installeres både indendørs og udendørs og er lukkede systemer – som beskytter anlægget. En tørkøler kræver glykol i vandkredsløbet, men er til gengæld næsten vedligeholdelsesfri og meget gunstig for varmegenvinding. Hvilket gør tørkølere gavnlige til køling eller frikøling.

 

Back-up system, nødløsning eller testing

Vi leverer ofte lejeudstyr til akutte og/eller akutte situationer på kort tid. Vi har blandt andet hasteleveret tørkølere til Stavanger Universitetshospital. Med stor erfaring indenfor nødudlejning kan vi på kort tid opsætte skræddersyede løsninger, der dækker kundens tilpassede behov. Sammen med en stor udlejningsflåde og hurtig levering kan vi i de fleste tilfælde levere udstyr til enhver lejlighed indenfor 24 timer.

Energy Rent har i flere år også leveret og hjulpet kunder med den rigtige lejeløsning til test. har du brug for en tørkøler til test af varmesystem? Vi leverer skræddersyede løsninger til den bedst mulige test af dit system.

 

Mobil tørkøler DC 250 0g DC 1000

Vi har flere forskellige mobile tørkølere i vores udlejningsflåde. Tørkøler DC 250 er en mindre tørkøler, der kan regulere luftstrømmen i 3 trin, og som kan installeres både indendørs og udendørs. Til gengæld kan DC 1000, som er en større mobil tørkøler, regulere luftstrømmen i 12 forskellige trin.

mobil tørrkjøler

 

Sikkerhedstelefon, bemandet 24 timer i døgnet

Vi hos Energy Rent har over ti års erfaring med at leje tørkølere. Uanset om det er planlagt eller akut, kan vi hjælpe dig med de bedste løsninger til at tilfredsstille dine behov.

Vi har en bemandet telefon, som kan bruges til enhver tid, hvis der skulle opstå uheld og kriser. Kontakt os for en snak om leje af tørkøler.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.