Udlejning af curling

utleie av curling

Bavarian Curling

Udlejning af curling! Forestil dig en flad sten med et 30 cm langt håndtag, der stikker lige op. Du skal sende den hen over en skøjtebane for at komme så tæt på et lille mål som muligt. Du spiller nu Bavarian Curling!

Forestil dig nu, at skøjtebanen ligger på pladsen udenfor kontoret, ved idrætshallen – eller hvor du nu har lyst. Vi er i gang med at leje curling. Tag dine curlingbukser på og gør dig klar til en fantastisk sjov aktivitet, der passer til alle!

Hvad er Bavarian Curling?

Bavarian Curling, også kendt som Ice Stock, er en sport, der ligner almindelig curling – og spilles mest i Tyskland, Østrig og Norditalien. Sporten går ud på at sende en curling-lignende sten hen over en skøjtebane, for at komme tættest på et mål, der er blevet sendt ud først.

Sporten har været dyrket i flere hundrede år, og efter 1950 har både EM og VM udviklet sig. Bavarian Curling er faktisk også blevet demonstreret under to vinter-OL!

Her i Norge står Energy Rent for udlejning af curling, med vores Icebreaker™ koncept.

Icebreaker™, hvor du vil

Energy Rent kan levere en 100 kvadratmeter Icebreaker™ skøjtebane – perfekt til Bavarian Curling. De kan sættes op, så de passer til ethvert sted, færdigmonteret på én dag og fuld iset på dag tre.

Udover montering, træning til vedligeholdelse, og nedtagning når arrangementet er overstået – har vi naturligvis 20 krøllesten (Ice Stock). Vi faciliterer en fantastisk aktivitet, et perfekt marketingværktøj til at skabe buzz omkring dit event!

Vi opretter selvfølgelig også skøjtebaner til almindelig skøjteløb – eller med rutsjebaner for fart og sjov på isen. Vi kommer til siden for at lave en detaljeret og organiseret plan, så du får det bedste produkt til dine behov.

Energy Rent følger dig fra A til Z
Vi har leveret flere skøjtebaner – altid til tiden og med stor succes. Produktet er velegnet til alle, og brugen er let for alle. Vi følger dig fra A til Z! Her vil der ikke være komplikationer eller bekymringer med placering, tekniske løsninger, drift og vedligeholdelse af mobil køling system . Gennem projektet tilbyder vi hjælp til profilering, indholdsproduktion og kommer med tips til strategi for sociale medier!

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.